Een stripact als geschenk aan je partner

Als er één ding is dat deze pandemie ons heeft geleerd, dan is het wel om creatief en spontaan te zijn in het creëren van verrassingen en geschenken om de vonk te laten overslaan voor lange-afstandsrelaties. Hoewel de technologie de afstand draaglijk maakt, kan niets het gevoel van het hebben van uw significante andere bij u vervangen wanneer u hem nodig hebt. Dus, we hebben het op een na beste ding in plaats daarvan samengesteld. Geschenken die uw partner laten weten dat u eraan denkt en dat u ze het meest mist. Tips van Stripper Antwerpen

Het verzenden van geschenken aan je liefde, vooral in een lange-afstandsrelatie.
HET BESTE GESCHENK STUREN OM JE PARTNER ONDANKS DE AFSTAND TOE TE JUICHEN…
Deze lijst van beste geschenken om je partner te geven zal zijn of haar geest verheffen, vooral wanneer het moeilijk is en je een kleine oppepper nodig hebt. Dus lees verder, neem je keuzes en koop ze zo snel mogelijk!

EEN GEUR OM JE TE HERINNEREN DOOR
Haal het maximale uit uw signatuurgeur en geef het cadeau aan uw partner. Bereid een klein reisflesje voor met je favoriete parfum, zodat je partner zijn of haar kussen, sweatshirt of eigenlijk overal waar hij of zij een beetje opgevrolijkt moet worden als hij of zij je mist!

LICHT HET LEVEN VAN UW PARTNER OP
Schenk uw geliefde geurkaarsen met verschillende romantische plekjes met o.a. een door Parijs geïnspireerde kaars. Laat deze troostende geuren hun kamer oplichten en ontspant ze van de stress van het niet samen zijn.

Geurkaarsen zijn een romantisch geschenk en kunnen door mannen of vrouwen worden gewaardeerd.
EETBARE LIEFDESBRIEFJES
Nivelleren van uw traditionele chocolade spel door het sturen van deze zoete nothings naar de deur van uw abe. Stuur een bericht en chocolade in één – letterlijk het zoetste relatiegeschenk op lange afstand. En ja, u kunt het bericht ook ondeugend maken als u het voelt.

Chocolade is nog steeds klassiek, deze zoete lekkernij heeft een twist.
VOLWAARDIGE LICHAAMSSHAKES
En over een ondeugend cadeau gesproken, een kwaliteitsvibrator is ook het beste cadeau voor uw LDR-partner. Uw partner kan u zeker in de verte voelen met dit vibrerende seksspeeltje. En als u uw Facetime en regelmatige videogesprekken wilt opwaarderen, is dit een perfect hulpmiddel om mee te experimenteren. Beleef een volwaardige lichaamsshake omdat uw partner wil dat u de beste ervaring en plezier beleeft, zelfs als u ver weg bent.

SEXY COUPONS
Verras je partner met een compilatie van sexy coupons zodat je iets hebt om naar uit te kijken als je herenigd bent. Brutale en ondeugende ideeën zoals het bereiden van een maaltijd door een “naked chef”, het krijgen of geven van een lapdance, erotiek lezen, enz. Laat de fantasie van je partner ondertussen op hol slaan en laat hem veel plezier verwachten als hij thuiskomt.

EEN PERFECTE REPLICA VAN ZIJN EIGENZINNIGE

Voordat je naar LDR gaat, krijg je de kans om deze speelse gietkit te maken. Repliciteer het moedwillig van je partner, zodat je iets hebt om hem te onthouden voordat je naar verschillende landen gaat. Maar maak je geen zorgen, als je al mijlenver van elkaar verwijderd bent, kun je je vriendje dit alleen laten doen (hoewel het misschien een beetje moeilijk is), maar het resultaat is zo de moeite waard. Laat hem het naar jou toe verschepen. Hij zal trots zijn op zijn replica gemaakt van een kloon kit en zal je nachten gelukkig maken.

CONCLUSIE
Geschenken zijn een perfecte herinnering aan hoeveel u en uw partner van elkaar houden en voor elkaar zorgen. Deze zoete lekkernijen, volwassen speelgoed, accessoires zijn de beste geschenken om te geven en laten je partner voelen hoe gelukkig ze zijn en hoe je bedachtzaamheid elke dag draaglijk maakt. Koppel het met constante communicatie ondanks het tijdsverschil en de afstand en dagen zullen snel voorbij gaan. U zult verbaasd zijn hoe snel de maanden in dagen veranderen en u weer samen bent.